A korai magömlésről Prematrollal kapcsolatos kérdések a korai magömléssel kapcsolatban Vélemények a termékkel kapcsolatban, 'elmúlt a korai magömlésem' Összetevők, melyek legyőzik a kori magömlést Kezdje el még ma a korai magömlés leküzdését
 
Prematrol - állítsa meg a korai magömlést!

TELEFONOS RENDELÉS: 06/21-200.2369

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Telefon:
06/21-200.2369

100% GARANCIA

Az Ön befektetését cégünk a Maxmed Depo kft garantálja, mely, már 10 éve működik! Olvass többet a garanciáról itt:

100% penzvisszafizetesi garancia

ENGEDÉLY

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk, a Maxmed Depo kft, az exkluzív importőre a Zürich Medical Labs termékeinek, beleértve a Prematrolt is.

Az Ön biztonsága érdekében cégünk bejegyeztette az OÉTI-nél a Prematrolt:


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A PREMATROLRÓL


Mire jó a Prematrol?

Vannak mellékhatásai ?

Milyen eredményekre számíthatok ?

Receptköteles a Prematrol? Ki kell vizsgáltassam magam egy orvossal mielőtt szedni kezdeném?

Hogyan működik a Prematrol?

Mit értenek a 100%-os garancia alatt?

Mennyire diszkrét a csomagolás?

Hogyan kell szedni a Prematrolt?

Mennyi idővel késlelteti a magömlést a Prematrol ?intrebare

Mire jó a Prematrol?

raspuns

A Prematrol visszaadja a férfiaknak azon képességüket, hogy a magömlésüket késleltetni tudják. A kezelés után addig tudja késleltetni az orgazmusát, amíg a partnere fogja mondani, hogy ELÉG!

  -
intrebare

Vannak mellékhatásai?

raspuns

A Prematrol egy teljesen biztonságos termék, 100%-osan mellékhatásoktól mentes. A Prematrol már több mint 5 éve van forgalomban, és ez idő alatt egyetlen esetben sem jeleztek a kliensek mellékhatásokat, nem beszélve a számos tesztről és klinikai vizsgálatról, melynek alá volt vetve a termék a piacradobás előtt.

  -
intrebare

Milyen eredményekre számíthatok ?

raspuns

Első hónap: Már az első hónaptól érezni fogja a jobbulást, egyre tovább és tovább fogja bírni szex közben. Javasoljuk a gyakori együttléteket, hogy a különbséget jobban tapasztalják.

Második hónap: A második hónaptól újjászületés tapasztalható. Sokkal tovább bírja, el tud lazulni aktus közben, már most nem kell túlságosan figyelnie ahhoz, hogy tudja késleltetni a magömlést.

Harmadik - negyedik hónap: Lassan minden természetessé válik, nem is gondol arra, hogy esetleg túl hamar "elmegy", teljes mértékben el van lazulva aktus közben, a gondolatai máshová terelődnek, felhőtlenül élvezheti a szexet, 100%-osan a partnerére tud figyelni, a szeretkezés végre beteljesülést és teljes kielégülést hoz mindkettejük számára.

  -
intrebare

Receptköteles a Prematrol? Ki kell vizsgáltassam magam egy orvossal mielőtt szedni kezdeném?

raspuns

Mivel a Prematrol egy 100%-ban természetes összetevőkből készült termék, használata nem terheli a szervezetet. Mivel egy táplálékkiegészítőről van szó nincs szükség receptre sem orvosi kivizsgálásra, bár ez utóbbit semmi nem pótolhatja.

  -
intrebare

Hogyan működik a Prematrol?

raspuns

A komplex összetételének köszönhetően a Prematrol több szinten is hat:

A Griffonia Simplicifolia magok kivonata, az 5-HTP a szerotonin elődje. Ez a kémiai anyag az agyban felel a belső egyensúlyért és a relaxáló alvásért, valamint az ejakuláció fölötti kontrollért.

Az L-Arginin egy olyan protein, mely a tesztoszteron szintjét növeli a szervezetben, így nagyon fontos szerepe van a szexuális teljesítményben és a férfi termékenységében. A pénisz szintjén feljavítja a vérkeringést, így elősegíti az erősebb erekciót.

Erről a témáról bővebben az összetevők menüben olvashatnak.

  -
intrebare

Mit jelent a 100%-os garancia?

raspuns

Termékünkre 100%-os garanciát vállalunk: 100 nap áll rendelkezésükre, hogy teszteljék a terméket. Mi teljes mértékben meg vagyunk győződve róla, hogy a termékünkkel meg lesz elégedve, ezért a következő ellenállhatatlan ajánlatunk van az Ön számára: vásároljon 4 doboz Prematrol, próbálja ki a terméket (szedje legkevesebb 90 napig), és abban az esetben, ha az eredmény nem felel meg elvárásainak, küldje vissza a kibontott és a kibontatlan dobozokat legfeljebb 10 napon belül együtt egy kártérítési kéréssel, mi pedig maximum 30 napon belül visszaküldjük Önnek az elköltött pénzét (leszámítva a postaköltséget)

  -
intrebare

Mennyire diszkrét a csomagolás?

raspuns

A termék csomagolása maximálisan diszkrét, semmiféle utalás nincs a tartalmára vonatkozólag.

  -
intrebare

Hogyan kell szedni a Prematrolt?

raspuns

Vegyen be egy kapszulát reggel, egy kapszulát délután, evés előtt, egy pohár vízzel. A Prematrolt folyamatosan három hónapig ajánlott szedni.

  -
intrebare

Mennyivel késlelteti a magömlést a Prematrol?

raspuns

Amennyivel Ön szeretné, mert a Prematrollal teljes uralma lesz az ejakulációja fölött.

  -